pondělí 27. dubna 2009

365 - den 250.


Přistižena při činu. No popravdě tuhle zábavu vymyslel Joník, tímže se naučil otevírat skříňky. No holt než jsem udělala knedlíky k Anetkou vyprošené svíčkové, dopadlo to u nás takto... No hlavně že to bylo poučné čtní, krom Anetky časopisů a výkresu tam byly i moje Dtesty, asi si chtějí říct jakou židli či hračky jim máme kupovat.

Prostě pomoooooc, jak jim v tom zabránit netuším, a nepište mi že mám namontovat zábrany, takových skříňěk máme doma 10 jen v obýváku. Navíc lehce tuším, že ty kalasické by stejně namontovat nešly :-(

4 komentářů:

Bulik a spol řekl(a)...

Peguš, moje bohaté zkušenosti se dvěma kramářema říkají, že zabránit tomu nelze. Stačí jim na to pár sekund :-( Jediná naděje je, že je to přestane bavit. Ovšem zas je začne bavit něco jinýho, to si nevybereš. U nás pomáhá uklízet jenom večer. Svinčík je tu celý den a ohýbám se jen jednou. Když to uklidím hned, vykrámuje to hned znovu, takže je tu svinčík celý den a ohýbám se ikskrát. Pevné nervy přeju!

Pavla řekl(a)...

Tak to mi něco připomíná. Vůbec ti to nezávidím. Hlavně té práce pak s věčným uklízením.
Ale je to šikulka
Pavla

Anonymní řekl(a)...

Nech je. Vždyť je to krásný. A koukne se, jak jsou šťastný.
A hele, taky mají po přistižení takový ten vítězný výraz v očích "dokázala jsem, to koukáš, viď?" :-D
Jana_k

KackaD řekl(a)...

To jsou ale sikulky, pekne tahnou za jeden provaz, jeden vymysli lumpacinu a druhy ho hned nasleduje, holt mas doma ciperne duo :-)

no krome zabran tomu asi nejde zabranit, leda skrinky vyklidit a naplnit je hrackama :DDD