čtvrtek 3. června 2010

Náhlý odjezd :-(



Bohužel se počasí velmi podepsalo na stavu dětí v mé 4řce. Joník od noci horečkoval takže pobyt končíme předčasně a i společnou fotografii místo soboty tvoříme ve čtvrtek. Škoda přeškoda, ale co se dá dělat. Věřím, že budeme brzy fit a příště, že to vyjde lépěji.

Jojata návrat obrečela a to doslova, při vjezdu do naší ulice začala společně křičet, brečet a volat "domu nene, domu nene" vydrželo jim to ještě doma dobrých 10 minut!!!

Každopádně dovolená v podobném složení je neskutečně uklidňující, neb sdílená starost i radost od stejně "postižených" je radostí starostí jednodušší a rodostí větší. Prostě vidět, že všechny ty děti jsou stejný, že ve spoustě okamžiků, jako by byli kopiemi, vidět že maminky stejně tak milují jakož i vybouchnou. Prostě jsme normální my i naše děti.

4 komentářů:

Silvie řekl(a)...

Tak to je škoda, snad budou dětičky aspon brzo zdravé!!
Fotečka ze zadu je úžasná!!

Anonymní řekl(a)...

Přejeme dětem brzké uzdravení, hlavně Joníkovi. be

Lucka73 řekl(a)...

Jako FAKT díky moc za všechno. Je mi líto, že to Joník (a nevím jestli je to všechno) odstonal. Snad se brzy dáte do kupy!

Ale já moc děkuju za úžasnej týden!!

Blaňule řekl(a)...

Máš tak krásně doplněnej blog!!!! Jsem se zase zasnila,a jk to tam bylo prima. Fakt strááášná škoda, že jste museli odjet. Hlavně, že je Joník snad už úplně dobrej, šmudlík. A jak tak koukám na ty tvý fotky....se mi zase dooost stýská. Musíme zopakovat!!!!