sobota 21. srpna 2010

Kempování u Berounky


Konečně nám to vyšlo a měli jsme volný víkendu v kombinaci s hezkým počasím. Tak jsme se celá rodinky vypravili stanovat do kempu u Berounky.

Nadšení celé dětské části naší rodiny nebralo mezí. Zjistila jsem, že je načase děti více vzdělávat neb, Anetka se před vstupem do Berounky ptala, zda se jako bude koupat v takové "špinavé" vodě. Vysvětlovali jsme, že není špinavá, ale takhle od přírody zabarvená. A pak zase pořád chodila a ptala se, kdy už zase půjdeme do bazénu, bazénem však myslela Berounku :-)

Joníček chvíli i sám "plaval" jak si myslel jeho táta. V jednom okamžiku ,kdy měl vody asi po pás škobrtl a spadl. No a v kombinaci jeho kopání nohama a proudu vody to vypadalo, že hezky plave, jen teda chůdě měl celý obličej pod vodou :-) No nic se nestalo jen byl trochu vyděšený.

Stan se ukázal jako studnice nekonečné radosti a polehávání v hromadě 5 spacáků ,jako užasná atrakce.

Děti překvapily a v 21:15 už všechny krásně spaly. My si ještě chvili povídali pod hvězdama a pak taky zalezli do spacáků. Budíček byl v 6:45 což šlo a ke snídani jsme celá rodina snědli dvě šišky závinů, což je teda co říct, protože běžně děti po ránu spíše zobou než jedí, asi jim na čerstvém vzduchu vyhládlo.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jste dobří - Vy,že to vše zorganizujete, a děti, které to nadšeně prožívají!!! Máme také radost. be