neděle 18. ledna 2009

365 - den 151.



Dnes byl den plný překvapení a novinek. Any dnes poprvé stála na bruslích. Trochu jsem se toho bála, a dlouho i přes bruslománii co prvních 18dní toho roku všude panuje jsem odolávala. Přeci jen kupovat nové brusle na to, aby jednou spadla a nebavilo jí to se mi moc nechtělo. Až se naskytla možnost koupit starší za super cenu, tak jsem neodolala. No brusle došly ve čtvrtek, tak akorát stihnout to než začne obleva. Takže jsme dnes slavnostně celá rodinka vyrazili. Počásí nádherné svítilo sluníčko a teplo tak akorát (no po bruslení jsme zjistili že bylo 5°C )takže to křupání ledu mělo asi svůj původ.

No a Any děsně překvapila, byla nadšená, občas spadla, ale krásně ťapkala po ledě a nekňourala. Nasmáli jsme se celá rodina.

Další novinkou dnešního dne je, hned dvojité opakování stoje s oporou na svých vlastních nohou, no zvládla to Jolanka, zítra jí bude 10měsíců.

A poslední novinka, Joník, aby nebyl pozadu, když už mu ty sportovní disciplíny nejdou, kontruje alespoň třetím zubem(horní jednička).

4 komentářů:

K. řekl(a)...

Gratuluji Jolance ke stoji a Anetce ať jde bruslení čím dál líp!!A Jonáškovi k zoubku!

Anonymní řekl(a)...

Any je hrdina, jen tak dál. No a Joli ta s ní udržuje krok. Požduchněte i Joníčka k nějakému pohybu. be

Jaffi řekl(a)...

Teda ti naši dubňáčci vypadají na těch bruslích tak strašně dospěle!!!

Silvie řekl(a)...

Teda, ty máš šikovné dětičky!!!!
:o)