pondělí 31. srpna 2009

Joník brýlkáček.


Už dýl pozorují, že se Joníkovo šilhání horší, není to nic děsného, ale je to tu. Tak jsme se objednali na oční. A je to tu Joníček má 4 a 5 diptrií a předepsané brýlky.

Nevěřili by jste jak se Joník rozemál, jak se změnil, když jsme mu brýlky nasadila. Prostě je opravdu potřeboval. Mě bylo až do breku, ne protože má brýlky, ale protože je prostě potřeboval. najednou mi dochází všechny souvislosti s jeho váhavostí v chůzi, strachy a neduvěřivostí. On totiž prostě neviděl :-( A TEĎ UŽ VIDÍ!!!! I proto asi brýlky téměř nesundává.

Prognoza je prý dobrá, odhlalilijsme to včas a mělo by se to časem lepšit, tak mu klukovi držte palce. Ikdyž mě se teda v brýlkách neskutečně líbí :-)

7 komentářů:

K. řekl(a)...

moc mu sluší! Jste šikulky, že jste na to přišli takto včas a hnali se na oční!! Držím palečky, ať se to zlepší!

Anonymní řekl(a)...

Jonďa je frajer :-) a jestli se te´d směje na všechno ještě víc, musí být k neodolání...jsem ráda, že jste to podchytili brzo a věřím, že za pár let je třeba už ani potřebovat nebude :-) ikdyž je fešák :-) mějte se moc hezky, chybíte nám...

Anonymní řekl(a)...

a zase bez podpisu...tak tedy teta Lucka a zdravím všechny moc!

Anonymní řekl(a)...

Peg, super že ste to podchytili včas, teď začne být Joník pořádným Jolančiným parťákem. Vanovam ;o)

Silvie řekl(a)...

Paráda, už se Jolance brzo vyrovná! Tak at se to brzo upraví, držíme moooc palečky!
PS: moc mu sluší!

Anonymní řekl(a)...

Peg, hlavně, že se na to přišlo. Člověk si to prostě nedá dohromady. Tím se netrap. Však ono mu nic neuteklo, neboj se.
A brýličky? Neskutečně mu sluší. Vypadá jako správný chlapák. Žádný batolátko-miminátko. :-)
Jediný, co nechápu, je, že je tak šikovný, že si je nesundává. To má vzadu přes halvičku takovou tu gumičku? Nebo prostě jen brýličky a nechá si je na nose?
Jana_k

Sapik řekl(a)...

Nooo teda, ten je ale roztomilej :-) Já jsem si nedávno pořizovala úplně nové brýle a také jsme měli okolo toho docela dost veliké patálie :-) Nicméně už máme všechno vyřešené a oba jsme s malým nově tzv. "obrýlení" :-) Doma si z toho děláme srandu a říkáme si Obrýlovníci obecní :-D