čtvrtek 27. května 2010

Fekální historka...

přijedem z obchodu a Jojata obědvají, už předem je mi jasné, že přestože, oba v autě usli na pár minut musí jít spát, protivnost sama by se dalo říct.

Po jídle tedy zavelím, směr postýlky. Joník nechce, ale domluvíme se a ochodně do postele vleze. Jolanka si bere Anetky larysu a jde také. Oba napřed použijí nočník ke svému účelu.

Předpokládajíce problémů částěčně vyspalých dětí, beru si knížku a ulehám k nim do pokojíku na zem. Joník podezřele ani nemukne a i po době kdy si myslím že už spí jen potutelně kouká, čtu další kapitolu a Joník spí, Joly nespí ,apořád si něco povídá. Vzdávám to a nechám jí jejímu osudu jdu si dát dolů nanuk a užít si zaslouženou chvilku klidu.

Po asi 20 minutách už to Joly vzdala a jde dolů. Během těch 20 minut vytahala všechny vlhčené ubrousky jakoby tušila že jsou zapotřebí. Vyháním jí z pokojíčku neb Joník stále spí, jdu do ložnice vložit ubrousky zpět do sáčku a když jdu dolů kolem dveří do pokojíčku Joník už sedí.

Vítajíce ho se slovy "jak jsi se vyspinkal?" zjištují, že "posraně... "

Zpětně si uvědomuji, že jsem kontrolovala JOly že smrdí, že jsem si říkala asi bude brzy kakat. zpětně mi dochází ta neobvyklá Joníkova tichota, a to že jsem slyšela že si "prdnul". No než by to řekl, tak tak tiše ležel ,že z toho usnul hezky ve vlastních "hovínkách".

Takže máme zasebou vanu a drhnutí již přischlých zbytků včerejších jáhel pračka pere a sušička se bude činit následně. Holt dobrých 20 minut klidu :D

PS: foto nedodám

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Miláček malej! To on se bál, že si uprdnul a ty bys ho hubovala. Tak z toho raději usnul!
Takže za to vlastně můžeš ty, Peg. :-D :-D
To se všechno vypere a umeje. Ale pohled to mohl být dost dobrý!!
Jana_k