sobota 13. února 2010

Změna plánu...


Na dnešek, jsme měli v plánu poklidný rodiný den, nějakou procházku a jinak prostě rodinka pohromadě doma. Jenže člověk míní a život mění.

Zavolala nám Diny, že jedou do IKEA, tak jsme změnili plány a jeli za nima. Nejdříve jsme si dali obídek v IKEA pak si jí prošli a pak přejeli do Metropole.

Chvili to vypadalo, že Any půjde s Davídkem a Zuzkou s Klárkou do kina, pak si to ale oba introveráčci shodně rozmysleli, takže jsme si dali v kavárně čokoládu. Byl na ně kouzelný pohled, oba mají dost podobnou povahu a tak si hrozně sedli, hráli si povídali a tak prostě si to užili, asi více jak v kině. No a nám s Diny to navodilo vzpomínky a na navštěvu plzeňské ZOO před 4 lety(Diny jako nejdříve říkala roky dva, ale to se holka sakra spletla, no opět nám ty děti nějak stárnou:-))

Pak jsme měli trochu adrenalinu, neb se nám ztratil Joník, lumpík jeden utekl z kavárny rovnou do autíčka, no chvili to trvalo než jsme ho našli a krve by se ve mne nedořezal, Metropole byla plná lidí co přišli na Valentýnskou akci, kde dokonce zpíval Ben Cristovao. No Joník nevědom si nějakého nebezpečí si spokojeně seděl v autíčku LUMP JEDEN!!!!

Tož tak, moc krásný a náročný den současně :)

0 komentářů: