pátek 5. září 2008

5.09.08 Přednáška a koupání

Tak dnes jsme se vypravili na parník, že se prostě projedeme po Lipně, když už jsme u té velké vody.

Vypravili jsme se důkladně, Jojata jsme vzali do manduky a šátku abychom nemuseli řešit "kam na lodi s ním". Na poslední chvilku dobíháme do přísaviště, naštěstí to máme asi 100metrů, no a ...

Loď nám neujela, ale pro jistotu vůbec nejela. Rozhodli jsme se, že tedy konečně vyrazíme do lesa, když už jsme bez kočáru. Procházkou kolem Lipna, jsme došli, na hráz a přišli zrovna akorát na přednášku o vodní elektrárně Lipno v informačním centru. No chvili jsme poslouchali shlédli taky kousek filmu, ale pak už nás všechny tři děti vyhnaly ven, asi je povídání o turbínách, vodních sklonech a záklonech nebavilo.

Po obědě a patřičné siestě, tu jsme si speciálně užili, (neb poprvé za celou dovču, prudily všechny tři dětičky, bylo to fakt výživný) jsme se vydali na pláž, voda byla mokrá a teplejší jak v bazénu našeho komplexu, nicméně na můj vkus a po zážitcích z aquaparků pořád dost studená. Any a táta šli hned, já dlouho odolávala, ale věc cti, mne donutila a vlezla jsme tam také. Tak si mohu odškrknout další vodní nádrž česka.
No a po koupání jsme se všichni tři hrabali a tvořili menší či větší díla typu "gabčíkovo-nagmároš" Anetka nám, ale bohužel naše vzdělávací pokusy na téma, přepouštění vody z jedné nádrže do druhé dost bojkotovala a neustále přetvářela naší představu.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

such a sexy body on her