neděle 21. září 2008

365 - den 35.

Tak tady jedna fotka focená panem farmářem :-) byl trochu na rozpacích, že s takovým fotákem neumí, no holt to není zrcadlovka :-) Jsme tu všichni, krom Majdalenky, která už spinkala v autě, protože jí nebylo dobře. Cesta domů, byla v pohodě, stavili jsme se ve stejné restauraci ve Strakonicích jako při cestě tam, servírka byla velmi příšerná, neb jsme si nepamatovali jídla podle čísel, prý máme vědět co jíme, no my čísla nejedli, tak to je pak těžké, no měla smolíka, díky svému přístupu nedostala ani kačku navíc.
Takže výlet se velmi vydařil a my se vrátili v pořádku domů. Ještě jse zapoměla napsat, že pan farmář vozil děti v traktoru, viděli jsme dojení krávy, taky na pasece zahlédli jelena. No a samo, kozy, krávy, ovce, oslíky, pejska kočky, slepice no prostě vše co k takové farmě patří.
No a jak se to líbilo Any?

Any v restauraci říká Terezce "až přijedeme domů, hned si vezmeme píštalky a poběžíme k plotu" Holt to holkám bylo málo :-). No trochu jim to pokazilo to, že Any v autě usnula, Terezka hned po příjezdu volala na mamku, "honem mne odepni, já musím za Any k plotu"
Je užasný jak se holky mají rády.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Víkend musel být bezva a moc se mi líbí, jak si to hlavně Anetka užila, mi tak přijde, už je to prostě velká holka:)

Diny