čtvrtek 26. února 2009

365 - den 191.


Anetky hnízdo. Neboli vznešeně Anetčin hotspot No určitě jí nedáváme zrovna dvakrát dobrý příklad, co se pořádku týče, ale myslím že tohle už je moc, a že bude třeba v ní vypěstovat trochu systematiky. Protože tohle, už tady máme týden a já ne a ne se odhodlat k tomu to zlikvidovat. Zásadní probém je v tom, že tam má Any hračky, barvičky a modelínu, které tady dole nemá kde uložit, a protože je používá velmi často, tak sije skládá na stůl. Jednou za čas to setřídíme, ale za pár okamžiků to stejně nakonec vypadá takto...

PS: ta sklenice na kraji už tam nestojí, jen co jsem položila foťák Any jí shodila, takže střepy prý přinášejí štěstí, snad ho budu mít aspoň tolik, abych vymyslela, jak by toto místo mohlo být srovnané stále.

2 komentářů:

Bulik a spol řekl(a)...

Peg, neboj, jen co se Jojata postaví a rozchodí, tak bude mít Anetka na stolečku vzorně uklizeno. :-) U nás platí pravidlo - co nechceš, aby ti Cyril rozházel, dej si tam, kde na to nedosáhne. A v přízemí je to paradoxně uvnitř cestovní postýlky, tam Cyrilek opravdu už ani nezavítá, tak je tam foťák, stavebnice a jiné ožehavé věci.

Peguš řekl(a)...

Tohle je právě v kuchyni kam Jojata nemůžou, a nechodí, i proto se to tam tak hezky hromadí, Jolanka by jí v tom už dávno udělala pořádek :-)